Hoppa till huvudinnehåll

Okategoriserade

Extra nyhetsbrev om hur vi hanterar personuppgifter

Den 25 maj träder GDPR i kraft och ersätter PUL (personuppgiftslagen). Vi uppdaterar vår hantering av de personuppgifter vi får i samband med att man anmäler sig till en workshop o s v. Läs mer i vårt extra nyhetsbrev. De uppgifter vi fått vad gäller anmälningar till workshops, events som man gjort här på hemsidan fram tills nu raderas. I samband med kommande workshops informerar vi om vilka uppgifter som sparas. Läs mer...

Läs mer
Läs mer

Talangutveckling

Talangfilm till filmfestival i San Fransisco

Julia Boströms film Lika Barn är officiellt uttagen till Frameline, en A-festival i San Fransisco och den äldsta HBTQ festivalen i världen. Filmen var en del av ett storytellingprojekt för kvinnor och en av tre filmer i antologin som fick heta just Antologi.

Läs mer

Filmpremiär

Den blomstertid nu kommer förhandsvisas i Norrköping

Den 18 juni har Crazy Pictures en förhandsvisning på sin dystopiska actionfilm Den blomstertid nu kommer i Norrköping. Premiär blir det runt om i Sverige den 20 juni. Den färdiga filmen har hitintills sålts till 10 länder och uppmärksammats i Variety. Filmen visas på SF-biografer.

Läs mer

Filmpremiär

Urpremiär för dokumentär från Ydre i Österbymo i april

Den 13 april hade en ny svensk dokumentärfilm urpremiär i Östergötland på Kulturverkstan i Österbymo. Filmen är gjord av trion Alexander Rynéus, Malla Grapengiesser och Per Bifrost. Som titeln indikerar utspelar sig denna episodfilm i Ydre. Cirka 200 personer närvarade på premiären i det lilla sydöstgötska samhället. Filmen har biografdistribution via Folkets Bio och kommer så småningom att visas på SVT.

Läs mer