Hoppa till huvudinnehåll

Ackreditering till Uppsala kortfilmsfestival

Region Östergötland representeras på årets Uppsala kortfilmfestival av tre östgötska filmare.  Alla tre har filmprojekt igång och vid Uppsala filmfestival får de tillfälle att gå på seminarier, mingla och se massor av kortfilm.

Region Östergötland representeras på årets Uppsala Filmfestival av tre filmare.  Alla tre har filmprojekt igång och vid urvalet motiverade de sitt behov av inputs och stimulans för att komma vidare. Henrik Pekkari är i full gång med manuset till Enkla Jobb, en trilogi som fått stöd av Film i Öst och som  han gör i samarbete med Anna Häll. De två andra som åker är Kaire Russ och Julia Boström aktuella med produktionen Hon är en stor flicka. Alla tre får branschackreditering och kan under tre dagar gå på seminarier, mingla och se massor av kortfilm.


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad