Hoppa till huvudinnehåll

Anmälan till Tempo New Doc nu öppen

Nästa Tempo dokumentärfestival är i Stockholm 5-11 mars 2018. Nu är anmälan öppen för nya filmare att anmäla sin film till Tempos talangpris New Doc! Priset är på 40 000 kronor och tilldelas en ny lovande regissör.

Välkommen att anmäla din film till Tempos talangpris New Doc! Priset är på 40 000 kronor och tilldelas en ny lovande regissör. Priset har ingen åldersgräns eller längdkrav. Tempo dokumentärfestival är Sveriges största dokumentärfilmsevent med massor av seminarier, filmvisningar, workshops, branschmingel och mycket mer. Nästa års Tempo dokumentärfestival är i  Stockholm 5-11 mars 2018.

Läs reglerna och ansök HÄR.


Informationsansvariga

Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Sebastian Sas
Filmutvecklare
 sebastian.sas@regionostergotland.se
 010-103 30 38

Publicerad