Hoppa till huvudinnehåll

Workshop i After Effects och Adobe Premiere

Lör 9 och sön 10 dec har du, som redan kan grunderna i Adobe Premiere och även vill arbeta i After Effects, en unik chans att gå en fördjupande kurs. Kursen är fullbelagd och anmälan stängd.

Under en helg fördjupar deltagarna sig i användningen av Adobe Premiere och Adobe After effects. Fokus ligger på efterproduktion men även arbetsflöde, proxy, maskning med mera. Under kursen arbetar deltagarna med förelagt material.

Kursledare är Martti Ekstrand som har över 35 års erfarenhet som filmskapare och har jobbat med klassisk cellanimation, tecknat storyboards och konceptskisser. Bland uppdragsgivare finns UR, Svensk Filmindustri, Stockholms stad, Kungliga Operan och Stockholms Filmfestival. Fyll i ansökan nedan. Max 24 platser. Hälften är förbehållna studenter på KSM. Övriga platser kan sökas av alla. Kursen är gratis.

Tider: lör den 9 /12 kl 11-17          sön den 10 /12 kl 10-16

Plats: Kåkenhus i Norrköping.

Detta är ett samarrangemang mellan Film i Öst och KSM, Linköpings universitet.

Kursen är fullbelagd och anmälan stängd!

Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad