Hoppa till huvudinnehåll

Dokumentärfilm visas på Broadway

Den 1 december kommer filmregissören Ragnhild Ekner till Östergötland och visar sin nya film Trafikljusen blir blå imorgon. Det är konceptet Doc Out East som har premiär på Café Broadway i Norrköping. Visningen samarrangeras med Sensus.

Tidigare i höst kunde man se Trafikljusen blir blå imorgon runt om på Sveriges biografer. Regissör Ragnhild Ekner kommer nu till Norrköping för att visa sin film. Det hela tar plats på Café Broadway i konceptet Doc Out East i syfte att inspirera och lyfta dokumentärfilm som genre.
Doc Out East blir ett återkommande event och under 2018 kommer fler intressanta dokumentärfilmare bjudas in för spännande publikmöten. Visningarna på Broadway är ett samarrangemang mellan Film i Öst och Sensus. Senare kommer satsningen Doc Out East resultera i östgötska dokumentärfilmsproduktioner.
Den 1 dec kl 18.30 på Café Broadway.

Samtalsledare: Thomasine Eriksson

Samarrangemang: Film i Öst och Sensus

Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad