Hoppa till huvudinnehåll

Många ansökningar i ny stödomgång

Inte mindre än 28 ansökningar kom det in till den senast utlysta stödomgången för regionalt filmstöd. Deadline var det den 5 november.

28 ansökningar kom det in till den senaste omgången filmstödsutlysning. 50 000 kronor kan man som mest få i stöd för sin regionala filmproduktion. Vem är det då som bestämmer vem som får stödet? Från och med den här omgången har Film i Öst en extern referensgrupp till förfogande. Utan att veta vem som sökt, vare sig ålder eller kön, kommer referensgruppen att få tycka till om själva filmberättelserna. Detta för att få en så neutral bedömning som möjligt.

Lektörerna har heller ingen direkt anknytning till filmverksamheten i Östergötland.


Informationsansvarig
Sebastian Sas
Filmutvecklare
 sebastian.sas@regionostergotland.se
 010-103 30 38

Publicerad