Hoppa till huvudinnehåll

Filmprojekt på landsbygden för kvinnor

Vi söker dig kvinna i Valdemarsvik med omnejd som är intresserad av att, tillsammans med andra kvinnor, göra en filmproduktion. Anmäl dig i formuläret nedan innan den 31 augusti 2018.

De allra flesta filmer som görs,  görs av människor bosatta i  städer. Ofta handlar filmerna om livet i stan också. Men även landsbygden sjuder av liv. Nu kan du som är kvinna vara med och göra en film. Ingen tidigare filmerfarenhet är nödvändig. De allra flesta människor bär berättelser värda att gestaltas. Vi hämtar alltså inspiration ur verkligheten för att sedan göra en – eller flera korta spelfilmer. Det kan vara en komedi, en tragedi, en thriller, en actionfilm eller precis vad vi vill.

Under hösten 2018 träffas deltagarna i projektet regelbundet.  Tillsammans skriver vi ett manus och genomför en filminspelning och klipper ihop materialet.

Filmen kommer att ha biopremiär på Folkan i Gusum och där ska den också gå som förfilm.

Projektet är en del av talangutvecklingen i  Film i Öst, som är en del av Kultur & Kreativitet i Region Östergötland. Vi verkar för tillgänglighet och spridning av kulturell verksamhet i hela regionen.

Anmäl dig här nedan – senast den 31 aug.

I samband med anmälan godkänner du att vi sparar de uppgifter du fyller i nedan enligt GDPR – som ersätter PUL (personuppgiftlagen) den 25 maj 2018.

Projektet sker i samverkan med Valdemarsviks kommun.


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad