Hoppa till huvudinnehåll

Första ansökningsomgången klar

17 ansökningar kom in till årets första utlysning av regionalt filmstöd i Östergötland. Nästa omgång är är i november. Vilka filmer sökte då stödet? Eller rättare sagt vilka genrer? Beslut kommer i slutet av maj.

Tolv spelfilmer varav två skräckfilmer och två animerade filmer vill ha stöd av Film i Öst för att kunna genomföra sina filmproduktioner. Vidare söktes det stöd för tre renodlade dokumentärer, en tv-serie i gränslandet mellan fiktion och dokumentär samt en dramadokumentär. Deadline var den 1 maj vid midnatt. Man kan få max 50 000 kronor. Även ett mindre stödbelopp kan komma att betalas ut. Besked lämnas i slutet av maj.

 

 


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad