Hoppa till huvudinnehåll

Talangdagarna Bergmanveckan 2018

Årets talangdagar under Bergmanveckan på Fårö går av stapeln den 25-29 juni. Region Östergötland skickar en deltagare. För att delta ska du vara ca 18-30 år och på gång med filmskapande. Du söker i länken nedan. Senast den 1 maj vill vi ha din ansökan.

Du som är i början av din karriär får möta likasinnade, gå på seminarier, workshops, träffa intressanta regissörer och mycket mer. Ur årets program syns möten med regissören Victor LIndgren, Lina Norberg Johansson, ny talangansvarig på Filminstitutet, Helen Ahlsson, filmkonsulent Filminstitutet och mycket mer. Film i Gotland bjuder på boendet och Film i Öst på resan. En fantastisk upplevelse på en fantastisk plats.

Är du intresserad av att vara årets representant för Östergötland? Ansök i länken nedan senast den 1 maj.

 


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad