Hoppa till huvudinnehåll

Den blomstertid nu kommer förhandsvisas i Norrköping

Den 18 juni har Crazy Pictures galapremiär på Den blomstertid nu kommer i Norrköping. Den färdiga filmen har hitintills sålts till 10 länder och uppmärksammats i Variety. Filmen visas på SF-biografer.

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Crazy Pictures gjorde sin kortfilmssamling Poesi för fiskar (2010). De filmerna har hitintills beskådats av ett par miljoner människor på Youtube samt visats på SVT. Men nu gör Crazy pictures sin riktigt stora internationella debut. Den mystiska thrillern Den blomstertid nu kommer kommer att gå på SF´s biografer runt om i Sverige och premiären är alltså den 20 juni. Den 18 juni är det galapremiär i Norrköping.

Den 11 juni kan man dessutom möta teamet bakom kulisserna i Flygeln i Norrköping och få se unika klipp, höra berättas om den dramatiska inspelningen. Insläpp från kl. 17.00 då det finns möjlighet att köpa något att dricka samt tilltugg i baren.

Flygeln är en del av Louise De Geerhallen och adressen är Holmentorget 4 i Norrköping.


Publicerad