Hoppa till huvudinnehåll

Lika barn till filmfestival i Brighton

Julia Boströms kortfilm Lika barn är uttagen till filmfestivalen Brighton Rocks, och visas i Brighton den 25:e maj 2018. Lika barn är en av de filmer som gjordes i ett talangutvecklingsprojekt som löpte 2016-17. ”Storytelling” för kvinnliga filmare i Östergötland. Tre filmer växte ur det projektet och sattes ihop till antologifilmen ”Antologi”. Julia Boström har regisserat och skrivit manus. De andra filmerna i projektet var: Vill du ha sex? i regi av Kaire Russ samt Laxen av Thomasine Eriksson. De tre filmerna fotograferades av Clara Wolgers Linder. Brighton Rocks är en internationell filmfestival för unga filmare och Lika barn har chans att vinna pris.

Lika barn är uttagen till ytterligare en internationell festival som smäller högt. Men det är ännu inte officiellt, så det får förbli en hemlighet ett tag till.

Hur känns det här, undrar man förstås då.

– SÅ HIMLA STORT, utbrister Julia.

 

 


Publicerad