Hoppa till huvudinnehåll

Succéfilmen Den blomstertid nu kommer

Den blomstertid nu kommer gör succé på svenska biografer och har hitintills sålts till 70 länder. Läs mer.

Den blomstertid nu kommer ligger just nu tvåa på biotoppen. Filmen har mötts av genomgående bra recensioner och man får förmoda det finns ett före Den blomstertid nu kommer och ett efter. Inte bara för Crazy Pictures utan för hela filmbranschen. Det här gänget har nämligen visat att med extrem envishet, uthållighet och givetvis en stor portion talang, så kan man utföra mirakel. En långfilmsproduktion av denna kalibern är ju egentligen inte annat än just ett mirakel. Har du inte sett den ännu? Gör det!

I rollerna:
Christoffer Nordenroth, Lisa Henni, Jesper Barkselius, Pia Halvorsen

  • Regi – Victor Danell och Crazy Pictures
  • Speltid – 129 min
  • Genre – Thriller
  • Åldersgräns – Från 15 år

Publicerad