Hoppa till huvudinnehåll

ARCHIPELAGO SCRIPT LAB 13-16 sep 2018

I höst gör vi för första gången denna riktade workshop på avancerad nivå. Vi vänder oss till manusförfattare, producenter och/eller regissörer som redan gjort en eller flera filmer. Under en långhelg får man utveckla sin filmberättelse I en alldeles vidunderlig miljö i Gryts skärgård tillsammans med dramaturgen och manusförfattare Soni Jorgensen. ANMÄLAN ÄR STÄNGD FÖR DENNA GÅNG!

Archipelago Script Lab

Tor 13 sep – sön 16 sep hålls den första Archipelago Script Lab på Håskö i Gryts skärgård i Östergötland med den svenska manusförfattaren och dramaturgen Soni Jorgensen. Max sex deltagare från Östergötland, en från Västra Götaland via Filmcloud och en från Stockholm via Filmbasen samt ytterligare en plats, kommer att delta i denna första workshop, med fokus på filmmanusutveckling, för korta såväl som långa spelfilmer.

Soni Jorgensen är utbildad på Graduate Screenwriting Program vid University of Southern California i Los Angeles. Hon har coachat många projekt, bl a Oscarsnominerade ”Så som i Himmelen”. Hon har även skrivit på uppdrag för Oscarsnominerade Brian Oliver, producent för ”Black Swan”, arbetat med Scott Mednick som producerat ”Superman Returns” samt arbetat som svensk Dialog-Coach för Emmy-vinnande Ryan Murphy, Showrunner för ”American Horror Story”, ”Glee”, ”Feud” m fl. Hon har också arbetat som konsulterande Script Executive för svenska Brain Academy med utveckling av olika projekt.

På Håskö bor deltagarna i fem stugor. Det finns motorbåt, badtunna och bastu. Workshopen hålls på svenska.

Archipelago Script Lab är ett samarrangemang mellan Film i Öst (Region Östergötland) och WIFT med stöd av Filminstitutet – som en del av deras nya nationella talangsatsning.

Film i Östs workshops, seminarier, föreläsningar, event är kostnadsfria och finansieras av Kultur & Kreativitet, Region Östergötland. Ibland i samverkan med eller med stöd av andra aktörer.

Anmälan är stängd för den här gången. 

Vi hanterar dina uppgifter enligt gällande personlag (GDPR). I samband med anmälan godkänner du att Film i Öst sparar dina uppgifter i syfte att hantera logistiken kring Archipelago Script Lab 2018. 


Informationsansvariga

Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Sebastian Sas
Filmutvecklare
 sebastian.sas@regionostergotland.se
 010-103 30 38

Publicerad