Hoppa till huvudinnehåll

Guldsvanen, Novemberfestivalen och Reflektor

Årets viktigaste filmtävling för filmare mellan 16 och 26 år. Deadline 8 september.

Guldsvanen är Östergötlands största och viktigaste kortfilmstävling för unga filmare i åldrarna 16-26 år, där de vinnande bidragen direktkvalificeras till Novemberfestivalen i Trollhättan. I Östergötland håller Filmföreningen Flimmer i uttagstävlingen som presenteras under Kulturnatten den 29 september. Missa inte att anmäla din kortfilm. Läs i länken hur du går tillväga.

Förutom detta så utser Film i Öst en styck deltagare till Reflektor, SFI´s talangsatsning som hänger ihop med Novemberfestivalen i Trollhättan senare i höst. Vi återkommer till detta. Man behöver inte ha gjort så mycket film, men en bra rekryteringsbas är deltagare på Guldsvanen. Det är framtidens filmare. Den utvalde får besked i mitten av oktober. Novemberfestivalen i Trollhättan tar plats den 23-25 november och brukar vara superuppskattat av unga filmare. Där får man träffa likasinnade och mingla.

Anmäl dig enligt anvisningar HÄR!


Publicerad