Hoppa till huvudinnehåll

Lika Barn på tur runt världens filmfestivaler

Julia Boströms kortfilm LIKA BARN åker just nu runt på ett antal filmfestivaler. Den 9:onde dec visas filmen på Londons internationella kortfilmsfestival. Filmen var en del av ett talangutvecklingsprojekt för unga kvinnliga filmare inom Film i Öst.

Festivaler som LIKA BARN hitintills visats på: Flimmer 2017 (Norrköping), Novemberfestivalen 2017 (Trollhättan) Frameline42 (San Fransisco), Tampa international gay and lesbian film festival (Florida), Queerbee LGBT film festival (London), Way out west film fest (New Mexico), QUEER Filmfest Weiterstadt (Tyskland), aGLIFF (Austin Texas), Eau Queer Film Festival (Wisconsin), Image+nation, Montreal LGBTQ Filmfestival (Canada), Vinokino (Finland)

LIKA BARN är berättelsen om hur Johannes tar med sig sin nya flickvän, Wilma, för att presentera henne för sin syster Hanna. Men Wilma och Hanna är allt annat än främlingar.

Julia Boström är aktuell med en ny kortfilm MIDSOMMAR som spelades in sommaren 2018 på Vikbolandet med Runda Bordet film och Sandra Tengvall som producent.


Publicerad