Hoppa till huvudinnehåll

Unga filmhopp i Skäggetorp

Film i Östs talangutveckling kommer under våren 2019 styra med ett antal workshops för unga musikartister i Skäggetorp i Linköping.

I början av nästa år kommer Film i Östs talangutveckling hålla workshops i Skäggetorp i Linköping. Unga Skäggetorpsbor kommer få lära sig att göra musikvideos till den musik som de tillsammans med Dickens Blessing producerar i syfte att skapa en meningsfull tillvaro. Projektet börjar från scratch i början av 2019 med specialskriven låt. Dans, musik och film står på agendan för deltagarna. ”Filmhoppet”, som projektet döpts till, står för att både skapa hopp i andlig mening och att hoppa ut i ny kunskap.

– Det görs för lite här. Det behövs meningsfulla aktiviteter för oss som bor här. Vi har för mycket tid i våra händer, säger Dickens.


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad