Hoppa till huvudinnehåll

Ett hoppfullt projekt

Filmhoppet är ett pilotprojekt i samarbete mellan Film i Öst/ Region Östergötland och Agora/Linköpings kommun. Även Ung Puls är vår samarbetspartner. Projektledare är Errol Tanriverdi som under hösten 2019 kommer att leda Filmhoppet från Ax till Limpa.

Projektet riktar sig till en åldersgrupp på cirka 18-30 år i Linköpings kommun som redan är verk-sam i en kreativ aktivitet. Det kan vara sång och musik, dans, spoken words och poesi eller något närliggande där behov finns av att utvidga sin kreativa aktivitet till film och rörlig bild. Målet är att få fram högkvalitativa videos som kan användas för att sprida dessa unga människors uttryck på sina egna villkor. I december blir det premiär för 3 filmer på Agora, allaktivitetshus i Skäggetorp, Linköping.

Film i Öst är en del av Kulturenheten i Region Östergötland. Vi arbetar med filmpedagogik, visningsfrågor, filmproduktion och talangutveckling.


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad