Hoppa till huvudinnehåll

Årets Archipelago Script Lab på Håskö i Gryts skärgård

Nu är årets Archipelago Script Lab  till ända. För andra gången hölls denna manusworkshop på Håskö, en liten ö i Gryts skärgård. Deltagarna söker med sin filmberättelse, ett synopsis, treatment eller manus och väljs ut av medverkande region. Kursledare var manusförfattaren och dramaturgen Soni Jorgensen. Årets deltagare var Jo Widerberg (Filmbasen, Region Stockholm), Alexe Landgren (Film i Skåne)Anna Nolskog (Filmbasen), Johan Wåhlin och  Måns Ahlin (Film i Öst)  Lisa Meyer (FilmCloud, Västra Götaland), Allie Karlsson och Mervi Junkkonen (Kulturenheten Region Uppsala). Långfilmsmanus, några tv-serier samt ett kortfilmsmanus bearbetades och utvecklades under kursen som gick av stapeln 15-18 aug 2019.

Archipelago Script Lab genomförs med stöd av Filminstitutet. Även Valdemarsviks kommun hjälpte till i form av parkeringstillstånd och utskrift av program. TACK för det!

Film i Öst är en del av Kulturenheten i Region Östergötland och arbetar med filmproduktion, främst talangutveckling, filmpedagogik (MIK) samt visningsfrågor.


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad