Hoppa till huvudinnehåll

NY OMGÅNG FILMPRODUKTIONSSTÖD

Nu är det dags att söka regionalt stöd till ditt filmprojekt. Ansökningsperioden är öppen 1 okt – 29 nov 2019. Deadline den 29 nov senast midnatt.

Ur the Divine en film av Klas Isaksson och Elin Bennett

 

Två gånger om året delar Film i Öst ut ett regionalt filmstöd till produktioner som spelas in i regionen. Nu är det dags för årets andra stöd. Maxbeloppet för en produktion är 50 000 kr, men man kan också få ett mindre belopp än sökt. För att få produktionsstöd måste du som söker vara bosatt och/eller verksam i Östergötland.
Alla genrer är välkomna, kort spelfilm, dokumentär, animation och hybridprojekt. Det går även att söka utvecklingsstöd.

Vi vill uppmana alla filmskapare från Östergötland med filmprojekt att söka regionalt filmstöd. Tänk på att vara tydlig i din ansökan så att det blir lätt att förstå din vision och din filmidé. Om du vill att vi ska ta del av rörliga bilder, kanske arbetsprov från tidigare produktioner, eller en pilot inför kommande produktion, så länka via Vimeo eller Youtube. Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökningsperioden är öppen 1 okt – 29 nov 2019
Deadline den 29 nov senast midnatt.

Läs mer om hur du söker i LÄNKEN.


Informationsansvarig
Sebastian Sas
Filmutvecklare
 sebastian.sas@regionostergotland.se
 010-103 30 38

Publicerad