Hoppa till huvudinnehåll

MIK i praktiken går i mål

Det har varit två spännande projektår. Och det är bara att konstatera att det utvecklingsprojekt vi i Film i Öst haft tillsammans med Regionbiblioteket Östergötland har legat helt rätt i tiden. Under tiden som projektet löpt har MIK-frågorna hamnat allra högst upp på dagordningen och idag är medie- och informationskunnighet ett högprioriterat område för många. Projektet har pågått i två intensiva år med fokus på metodutveckling inom MIK-området. Och i centrum för utvecklandet har biblioteken stått. Mycket har hänt, här finns inte plats att nämna allt, men extra roligt var att vi genomförde Sveriges första MIK-jam. En workshopdag med deltagare från olika discipliner som alla samarbetade med målet att utveckla MIK-metoder för biblioteken. 

Se filmen om MIK-jam HÄR.

Läs mer om MIK HÄR. – ett kapitel är skrivet av Film i Öst om projektet.


Publicerad