Hoppa till huvudinnehåll

Jakten på det perfekta ljudet

Var? Huvudrollen i Cnema
När? 1 dec kl 14-16
Med vem? Olle Tholén från Cracy Pictures

Hur låter en störtande helikopter och vilket fågelljud får publiken att känna mest? I Olle Tholéns föreläsning ‘Jakten på det perfekta filmljudet’ får publiken en unik inblick i ljudarbetet till Crazy Pictures film ”Den blomstertid nu kommer”. Filmen guldbaggennominerades för bästa ljud 2019 och den har nu sålt till mer än 100 länder. Föreläsningen syftar till att förmedla tricks of the trade samt att inspirera fler att våga satsa på att arbeta med filmljud.

Filmbranschen skriker efter filmfolk som brinner för ljud. Det är ju världens roligaste att hålla på med! Kom dit du också! Låt dig inspireras och hoppa ut i det okända. HÄR får du lite nycklar. Dessutom kommer det vara fantastiskt ljud, specialriggat inför just detta evenemang i Huvudrollen på Cnema i Norrköping.

Evenemanget sker som en del av Norrköpings filmfestival Flimmer och samarrangeras med Film i Öst. Inträdet är gratis och till just det här krävs inget festivalkort. HÄR  hittar du resten av årets superintressanta festivalprogram. Festivalen pågår i år från den 29 nov – 1 dec

 

Se Trailern till  Den blomstertid nu kommer!

 


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad