Hoppa till huvudinnehåll

Produktionsworkshop 9-10 maj

Vi hoppas fortfarande kunna genomföra denna workshop som planerat. Man kan ännu inte anmäla sig. Vi avvaktar utvecklingen av covid 19 lite till.

Vi hoppas fortfarande kunna genomföra denna workshop som planerat. Man kan ännu inte anmäla sig. Vi avvaktar utvecklingen av covid 19 lite till.

 

KORT OCH GOTT – WORKSHOP I FILMPRODUKTION

VAR: Kåkenhus i Norrköping
NÄR: Lördag 8 maj – söndag 9 maj 2020


KURSLEDARE: Hanna Hannerz Simå.

Hur ser en bra projektbeskrivning se ut och hur ska man egentligen tänka kring manus, budget och finansiering? Under helgen utvecklar du ditt projekt oavsett vilket stadie i processen du befinner dig. Du söker med ett synops, ett treatment eller ett manus och vi ser helst att du producerat eller regisserat en film tidigare eller på annat sätt har tillförskansat dig motsvarande kunskap.

Hanna Hannerz Simå driver produktionsbolaget Nordantill i Norrköping tillsammans med sina kollegor. Hon har arbetat som festivalproducent, filmutvecklare, biträdande producent, produktionsledare, inspelningsledare och filmproducent och läser för närvarande vid Stockholms konstnärliga högskola där hon fördjupar sina kunskaper i filmproduktion. Hon har regisserat och producerat kortfilmen Motion mot huvudduk som vann STOCKmotions dokumentärfilmspris Dokhoppet 2019 samt juryns hedersomnämnande vid Tempo dokumentärfestival 2019.

ANMÄLAN INOM KORT

WORKSHOPEN ÄR ETT SAMARRANGEMANG MELLAN FILM I ÖST OCH KULTUR, SAMHÄLLE, MEDIAGESTATLNING – IKOS – LINKÖPINGS UNIVERSITET


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad