Hoppa till huvudinnehåll

ARCHIPELAGO SCRIPT LAB I DIGITAL UTGÅVA 2020

Archipelago Script Lab som i år skulle ha varit på Håskö för tredje gången i rad har senarelagts tills oktober eller november. Sex regioner deltar med ett projekt per region som får manuscoachning av Soni Jorgensen, dramaturg och manusförfattare med internationella arenan som arbetsplats.

I år blir det tillskott av regissörer och skådespelare som bidrar med sin ”blick”. På grund av covid -19 genomförs arrangemanget detta året digitalt. Man anmäler sig via sin region. Anmälan läggs ut i september.

Workshopen genomförs med stöd av Svenska Filminstitutet. Samarbetspartners är: Filmbasen, Film i Uppsala, Film i Dalarna, Film i Skåne, FilmCloud och Film i Öst.

Kursen är gratis och i september 2020 kommer man kunna söka till årets digitala version av Archipelago Script Lab.


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad