Hoppa till huvudinnehåll

HÖSTENS WORKSHOPS OCH KURSER – 2020

Höstens workshop och kurser består av en blandad kompott, det här året med fokus på filmregi och även som alltid en del produktion och manus. Kurserna riktar sig framförallt till verksamma filmare och syftar till kompetensutveckling och nätverksbygge.

Leder kurserna gör filmfolk från hela Sverige. Gästar oss gör bland andra Hanna Hannerz, filmproducent som just nu går färdigt en filmproduktionsutbildning på StDH, Ylva Gustavsson,professor i filmregi, även hon StDH med flera. På grund av covid -19 ligger vi lågt med höstens upplägg vad gäller exakt tid och plats. Sannolikt blir det i digital form. Du anmäler dig till våra kurser på vår hemsida och i september bör du kunna göra det.

Vi försöker också vara öppna för behov som uppkommer och du kan alltid höra av dig om du har ett intressant uppslag till en workshop eller kurs i något specifik eller om du företräder en organisation som vill göra ett samarrangemang.


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad