Hoppa till huvudinnehåll

SÖK PRODUKTIONSSTÖD TILL DIN FILM HÖSTEN 2020

UPPDATERAT: Film i Öst har skjutit till ytterligare 100 000 på grund av covid -19. Det kommer att komma fler filmare till del men det är också möjligt att få mer än 50 000 kronor i denna utlysningsomgång.

UPPDATERAT: Film i Öst har skjutit till ytterligare 100 000 på grund av covid -19. Det kommer att komma fler filmare till del men det är också möjligt att få mer än 50 000 kronor i denna utlysningsomgång.

Ansökningsperioden är öppen 1 okt – 29 nov 2020. Deadline den 29 nov senast midnatt.

Är du bosatt eller/och verksam i Östergötland är det nu dags att söka stöd till din film. Vårt regionala uppdrag gäller framförallt kort- och dokumentärfilm. Alla genrer är välkomna. Det går även att söka utvecklingsstöd. Tänk på att vara tydlig i din ansökan så att det blir lätt att förstå din vision och din filmidé. Om du vill att vi ska ta del av rörliga bilder, kanske arbetsprov från tidigare produktioner, eller en pilot inför kommande produktion, så länka via Vimeo eller Youtube.

Ansöka kan du göra mellan den 1 okt – 29 nov 2020
Deadline den 29 nov senast midnatt.

Var noga med att följa anvisningarna till de dokument och den information vi efterfrågar i din ansökan. Läs mer om hur du söker i LÄNKEN.


Informationsansvarig
Sebastian Sas
Filmutvecklare
 sebastian.sas@regionostergotland.se
 010-103 30 38

Publicerad