Hoppa till huvudinnehåll

UTLYSNING – ÅRETS TALANGDAGAR PÅ GOTLAND

UTLYSNING!
Vi söker årets östgötska deltagare till Talangdagarna i Visby 3-6 dec 2020. Talangdagarna som brukar ligga sommartid på Fårö har på grund av Covid -19 senarelagts och kommer alltså att hållas i Visby.
Film i Öst betalar resa, deltagaravgift och hotellboende. Under talangdagarna möts unga filmare från hela Sverige. Workshops, möten med branschfolk och dessutom får man tillfälle att presentera och få feedback på sitt eget arbete. En person från Östergötland skickas per år. Är du den personen i år?
 
Skriv några rader till oss och tala om varför du vill åka och skicka det senast den 25 okt. Märk mejlet med VISBY 2020
boel.zetterman@filmiost.se

 

Med reservation för ändringar på grund av Covid – 19

Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad