Hoppa till huvudinnehåll

TALANGDAGARNA PÅ FÅRÖ 2021

På grund av läget med covid – 19 ställdes talangarrangemanget på Gotland in under 2020. Östergötlands deltagare på Fårö 2021, antingen i digital form eller i verkliga livet beroende på covid -19, är Maria Lundström som är aktuell med  skräckfilmen Roadkill. Hon har tidigare gjort den gripande kortdokumentären Där vi ses nu.

 

På Fårö sammanstrålar unga filmare från hela Sverige. De får utbyte av varandra och det arrangeras värdefulla möten med filmbranschen. Det kan vara regissörer och producenter, även internationella sådana. Våra filmare brukar uppskatta dessa dagar oerhört mycket. Inte sällan knyts framtida kontakter. Talangdagarna går av stapeln samtidigt som Bergmanveckan. Träffarna för talangerna sker i Bergmans ”privata” biograf. Meningsfulla samtal, magiska möten, fantastiska filmer. Allt ryms under dessa talangdagar alldeles nära havet.

Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad