Hoppa till huvudinnehåll

WORKSHOP KARAKTÄRS- OCH SCENUTVECKLING

Hej, ni som anmält er till workshop med Harald Stjerne - era anmälningar har kommit fram. Vår hemsida mår inte riktigt bra och skickar felmeddelande. Men vi får anmälningarna. MVH Boel boel.zetterman@regionostergotland.se

Anmälan är stängd. Varmt välkomna nästa gång!

Karaktärs- och scen/intrigutveckling med Harald Stjerne. Obs. På grund av covid -19 hålls kursen digitalt.

Tid: Tis 24 nov och tors 26 nov kl. 18-21 med hemuppgift mellan träffarna Plats: Zoom  Max 5 deltagare.     

Utveckla ditt filmberättande! Det här är en workshop som använder sig av korta och intensiva skrivövningar. Man jobbar i grupp och kom gärna till kursen med en relativt outvecklad idé. Det bästa är att skapa en filmidé i syfte att utveckla dess karaktärer och intrig på kursen. Vi hoppas på det här viset stimulera till ett intressant och nytänkande filmberättande i regionen och dessutom fördjupa kunskapen kring filmidéutveckling. För att delta i kursen krävs ett intresse för manusutveckling och/eller berättelser.

Kursen leds av Harald Stjerne, som varit både professor i filmmanus samt huvudlärare i regi på Stockholms Konstnärliga Högskola. Harald är en återkommande gäst och workshopsledare hos Film i Öst och det är femte gången vi arrangerar den här kursen fast i digital tappning.

Som alla våra andra kurser kostar det inget att gå den men du måste vara bosatt eller verksam i Östergötland.

Du söker i länken nedan. Senast den 15 nov vill vi ha din anmälan. Besked lämnas i början av november. Vid fler anmälningar än 5 väljer Film i Öst deltagare. Vi tittar då på och försöker bedöma graden av behov. Det kan vara till exempel att man håller på med ett manus och så vidare.

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar. Dina uppgifter sparas endast i syfte att genomföra ovanstående arrangemang och hanteras endast av arrangören av arrangemanget.


Publicerad