Hoppa till huvudinnehåll

WORKSHOP KARAKTÄRS- OCH SCENUTVECKLING 2020/2021

Karaktärs- och scen/intrigutveckling med Harald Stjerne. Distanskurs. Träffarna sker digitalt.

Träffar: 24 nov, 26 nov, 8 dec kl, 19 jan, 16 feb och  2 mars

Plats: Zoom

”Man berättar alltid en inre historia men den måste få plats i en yttre berättelsen.” – Harald Stjerne

Den här kursen har Film i Öst arrangerat ett antal gånger. Här kan man med fördel delta med en grundidé och använda kurstillfällen att utveckla intrig och karaktärer ytterligare. Den här gången sker kursen digitalt och har också utökats med ett antal tillfällen till att innefatta sex kurstillfällen. I princip kan man säga att deltagarna går från en ganska lös idé till att sista gången ha en tämligen färdig konceptbeskrivning innefattande synopsis, grafisk modell över berättelsen med mera. Kursen kommer att hållas ytterligare under 2021 och även då i digital form.

Deltagare kursen 2020/2021: Melisa Zaimovic, Frida Callerholm, Emelie Dahlskog, Selina Håkansson och Gabriella Nilsson

Kursen leds av Harald Stjerne, som varit både professor i filmmanus samt huvudlärare i regi på Stockholms Konstnärliga Högskola. Harald är en återkommande gäst och workshopsledare hos Film i Öst och det är femte gången vi arrangerar den här kursen fast i digital tappning.

Som alla våra andra kurser kostar det inget att gå den men du måste vara bosatt eller verksam i Östergötland.

 


Publicerad