Hoppa till huvudinnehåll

STÖD TILL FILMRELATERAT UNDER ÅRETS GÅNG

Förutom det filmproduktionsstöd som vi delar ut två gånger om året, så finns det en lång rad filmrelaterat, som vi kan hjälpa till med i vårt filmkulturella uppdrag i Östergötland.

Visste du att vi på Film i Öst kan hjälpa till med lite allt möjligt? Har du en spännande produktion, fiktion- eller dokumentärfilm och känner att du behöver ett bollplank. Vi har möjlighet att förmedla mentorer som är lämpliga för just ditt projekt. Det kan vara filmklippare, eller en regissör eller något annat beroende på var du är i din process. Vi som arbetar på Film i Öst åtar oss också att coacha i mån av tid.

Är du alldeles eller ganska ny på film? Då kan du få stöd både i form av en mindre ekonomisk summa och vi har också en del teknik att låna ut.

Håller du på med ett publikt arrangemang? Även det finns det stöd för. Eller vill du bolla något gällande MIK på skolor eller i fritdsverksamhet? Det gör vi också.

Är du östgötsk filmare och har fått med din film på en festival? Eller ska delta i något sammanhang rörande dina produktioner? I viss mån kan vi hjälpa till med kostnader för resor och boende.

Hör av dig till oss om det här är något för dig. Det är alltid väldigt bra att skicka med en tydlig beskrivning av vad man vill ha hjälp med och gäller det en filmproduktion så skicka med ett synopsis, max en A4, för att vi ska förstå vad det är för projekt vi ombeds stödja. Så försöker vi hitta lösningar.

 

Mejla: filmiost@regionostergotland.se så slussas du till rätt person.

 


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad