Hoppa till huvudinnehåll

Vill du vara Film i Östs representant på Tempo Meet-up 2021

En mötesplats för nya dokumentärfilmare! Tempo Meet Up är ett talangprogram med speed dating, master classes, filmvisningar, möten med den svenska dokumentärbranschen samt samtal i grupp om egna projekt i ett skräddarsytt program under Tempo Dokumentärfestival. 9-11 mars 2021.

En mötesplats för dokumentärfilmare! Tempo Meet Up är ett talangprogram med speed dating, master classes, filmvisningar, möten med den svenska dokumentärbranschen samt samtal i grupp om egna projekt i ett skräddarsytt program under Tempo Dokumentärfestival. Tempo Meet Up är den 9-11 mars.

Tempo Meet-Up är ett utmärkt tillfälle för oetablerade filmare att effektivt knyta nya, professionella kontakter. Förutom innehåll från festivalens ordinarie utbud ansvarar Tempo för ett program som är specialkomponerat för att ge deltagarna exklusiva möten med verksamma filmskapare och ett urval av intressanta programpunkter. Som deltagare får du branschackreditering till Tempo och kan gå gratis på nästan allt under festivalen.

Du som söker ska bo och vara verksam i Östergötland och ha producerat eller vara på väg att producera en kortdokumentär (du får inte ha långfilmsdebuterat).

Meetup-programmet är gratis för de deltagare som antas. Tempo Dokumentärfestival bjuder på ackreditering som gäller för hela festivalen. Kostnader för mat står deltagaren själv för. Den ackreditering du får gäller hela festivalperioden 8-14 mars. Meet-upen genomför 9-11 mars på plats i Stockholm. Dessutom får du resa och boende betalt för två nätter – som alltså täcker de dygn som Meet-up pågår.

Tempo Meet-Up arrangeras med stöd av Svenska Filminstitutets – Talangutveckling i hela landet, i samarbete med Film i Dalarna, Film i Öst, Film Stockholm, Film Västernorrland, Kultur i Halland – Film, Filmregion Sydost och FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling.

Såhär ansöker du: mejla: filmiost@regionostergotland.se med en kort motivering och länka gärna till något du gjort. Senast den 25 dec vill vi ha detta.

Läs mer om festivalen på tempofestival.se.

Med reservation för ändringar pga covid -19


Publicerad