Hoppa till huvudinnehåll

Östergötland har en rad duktiga filmpedagoger som kontinuerligt arbetar med barn och unga i skola. på bibliotek och på fritiden. Har du ett projekt eller en idé där du behöver få in en erfaren film- eller mediepedagog? Hör av dig, vi förmedlar gärna kontakten eller bollar din idé.

Film i Öst får fler och fler förfrågningar om duktiga mediepedagoger som skulle kunna vara del i ett skapande skola-projekt eller komma ut till bibliotek och andra platser för att hålla i filmskapande verksamhet för unga på fritiden.

Arbetar du i skolan eller med fritidsverksamhet och är intresserad av att jobba med film tillsammans med dina elever? Hör av dig till oss på Film i Öst. Vi förmedlar gärna kontakt med frilansande film- och mediepedagoger. Vi ger gärna även råd och stöd om hur du ska komma igång och få ut mesta möjliga av filmens pedagogiska och entusiasmerande kraft.  lista över de filmarbetare som är öppna för pedagogiska uppdrag inom film i Östergötland. Det kan röra sig om filmsamtal, animation, workshops, kortare kurser, manusarbeten m.m.

Vad kostar det?

Det är upp till varje filmpedagog och dig som beställare att komma överens om upplägg, omfattning samt ersättning för varje enskilt projekt. Rekommenderade arvoden går dock att finna hos KLYS (Konstnärliga och Litterära Yrkesutövares Samarbetsnämnd) samt hos Teaterförbundet för scen och film.


Informationsansvarig
Mattias Ahlén
Filmutvecklare
 mattias.ahlen@regionostergotland.se
 010-103 75 37

Senast uppdaterad