Hoppa till huvudinnehåll

Talangfilm till filmfestival i San Fransisco

Julia Boströms film Lika Barn är officiellt uttagen till Frameline, en A-festival i San Fransisco och den äldsta HBTQ festivalen i världen. Filmen var en del av ett storytellingprojekt för kvinnor och en av tre filmer i antologin som fick heta just Antologi.

Kortfilmen Lika Barn/ Children Alike, i regi av Julia Boström är officiellt utvald till A-festivalen Frameline i San Fransisco. Lika barn är en av tre filmer i Film i Östs satsning på kvinnliga filmskapare. Julia själv har fått ett stöd från Svenska Filminstitutet för att kunna närvara vid visningen.

Andra i teamet var bl a Clara Wolgers Linder som A-foto. Patrik Kindvall gjorde musiken, för att nämna några. De två övriga filmerna gjordes av Thomasine Eriksson och  Kaire Russ. Filmernas titlar var Laxen och Vill du ha sex?

Producent är… ja, det är faktiskt Film i Östs talangutveckling. And we are PROUD!

Fler festivaler är på gång. Det här får bli en följetong.

 


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad