Hoppa till huvudinnehåll

FEAR OF THE WOODS – ACTIONFILM I ÖSTERGÖTLAND

SE TRAILER TILL FEAR OF THE WOODS HÄR

Fear of the woods är en 15 minuter lång actiondramafilm med Vernon Wells i huvudrollen (Mad Max). Det är en lång och ofta mödosam resa när en film går från skriven text till färdig rulle på filmduken.  Ibland mer mödosam än vanligt, som när man ska ha en stor livsfarlig björn i en av de bärande rollerna. Titus Paars kommande actionfyllda skräckfilm Fear of the woods, utspelar sig i Alaska men spelas in i Kolmårdsskogarna i Östergötland.

Men hur går det, tänker kanske någon? Jo, men det går alldeles utmärkt. Tänk själv, Sagan om ringen har ju knappast någonting med Nya Zeeland att göra och Games of Throne knappast något med Irland att göra. Så varför skulle det inte gå att skapa ett Alaska i Östergötland? Fear of the woods behöver dessutom en trovärdig nalle. Hur gör man det? Jo, men man bygger förstås en egen. Kolla bara.

Titus Paar är också aktuell i dokumentärfilmen Pojken som aldrig slutade drömma, som bland annat handlar om Titus dröm om att få regissera film i Hollywood och hur han faktiskt gjorde det.  Båda filmerna kommer ha premiär under 2020 och båda filmerna har fått stöd ifrån Film i Öst. Fear of the woods har fått ett produktionsstöd och Pojken som aldrig slutade drömma är ett talangprojekt. På grund av covid -19 är premiären uppskjuten till hösten. Filmen kommer då ha sin svenska premiär på Cnema i Norrköping tillsammans med dokumentären om Titus.

Filmen som blev klar i slutet på juni 2020 kommer att börja visas på internationella filmfestivaler inom kort.


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad