Hoppa till huvudinnehåll

Tempo MeetUp 2022

En mötesplats för dokumentärfilmare. Tempo Meet Up är ett talangprogram med speed dating, master classes, filmvisningar, möten med den svenska dokumentärbranschen samt samtal i grupp om egna projekt i ett skräddarsytt program under Tempo Dokumentärfestival. Deadline ansökan 15 januari.

Tempo Meet-Up är ett utmärkt tillfälle för oetablerade filmare att effektivt knyta nya, professionella kontakter. Förutom innehåll ifrån festivalens ordinarie utbud ansvarar Tempo för ett program som är specialkomponerat för att ge deltagarna exklusiva möten med verksamma filmskapare och ett urval av intressanta programpunkter. Som deltagare får du branschackreditering till Tempo och kan gå gratis på nästan allt under festivalen.

Tempo Meet Up arrangeras av Tempo Dokumentärfestival med stöd av Svenska Filminstitutets – Talangutveckling i hela landet, i samarbete med Boost Hbg, Film i Dalarna, Film i Öst, Film Stockholm AB, Kultur i Halland – Film, Filmregion Sydost och Förvaltningen för kulturutveckling/FilmCloud.

Vem kan söka?

Meetupen vänder sig till dig som gör dokumentärfilm och har tidigare filmerfarenhet. Du måste vara bosatt eller verksam i Östergötland. Bifoga gärna arbetsprov. Skriv till oss och berätta varför just du vill åka. Senast den 15 januari: filmiost@regionostergotland.se Märk mejlet TEMPO 2022

Vad kostar det?

Meetup-programmet är gratis för de deltagare som antas. Resa står Film i Öst för och Tempo Dokumentärfestival bjuder på boende i enkelrum, samt en ackreditering som gäller för hela festivalen. Kostnader för mat står deltagaren själv för. Den ackreditering du får gäller hela festivalperioden 7-13 mars.

Meet-upen genomförs 8-10 mars på plats i Stockholm. Vissa online-möten kan förekomma innan.

Coronavirus

Vi hoppas på att kunna genomföra detta evenemang, men givetvis följer vi och arrangörerna utvecklingen. Innehåll och upplägg kan påverkas på så sätt att det blir digitalt och eller flyttas i tid.


Publicerad