Hoppa till huvudinnehåll

TEMPO MEETUP 2023

Årets deltagare från Östergötland på Tempo Meet Up var filmarna Linnéa Björling, Dennis Jonsson samt Björn Rallare. Under några dagar fick de delta i masterclasses, se massor av ny dokumentärfilm, träffa branschfolk, delta i speeddejting osv.

Tempo Meet-Up är ett utmärkt tillfälle för oetablerade filmare att effektivt knyta nya, professionella kontakter. Förutom innehåll ifrån festivalens ordinarie utbud ansvarar Tempo för ett program som är specialkomponerat för att ge deltagarna exklusiva möten med verksamma filmskapare och ett urval av intressanta programpunkter. Som deltagare får du branschackreditering till Tempo och kan gå gratis på nästan allt under festivalen.

Tempo Meet Up arrangeras av Tempo Dokumentärfestival med stöd av Svenska Filminstitutets – Talangutveckling i hela landet, i samarbete med Boost Hbg, Film i Dalarna, Film i Öst, Film Stockholm AB, Kultur i Halland – Film, Filmregion Sydost och Förvaltningen för kulturutveckling/FilmCloud – och brukar gå av stapeln av början av mars varje år. Så och i år.

 


Publicerad