Hoppa till huvudinnehåll

”JAG HÖR INTE VAD DE SÄGER” – OCH ANNAT OM LJUDDESIGN FÖR FILM

FÖRELÄSNING OM LJUDDESIGN FÖR FILM: Torsdagen den 17 mars. Kl 17-19 i ZOOM. Föreläsningen tar plats HÄR. Anmäl dig till boel.zetterman@regionostergotland.se senast den 1 mars! Inga förkunskaper krävs. 

Tycker du också att ljudet är viktigt i en film? Förundras du över hur vissa filmer verkligen har till det där lilla extra. Javisst musiken men också de små detaljerna. Hur förstärker man till exempel närvarokänslan i en film? Och hur kan man bidra till närhetskänsla i en scen? Varför hör man ibland inte vad folk säger på film och hur kan man åtgärda det?. Det och annat adresseras i en zoomföreläsning arrangerad av Film i Öst. Föreläsningen berör alltifrån studiepsykologi till handfasta tips.

Gustav Landbecker har, förutom ett livslångt intresse för musik och ljud, en treårig högskoleutbildning i digitalt ljud och jobbat som ljuddesigner för till exempel SVT och Filmlance International.

Vi kommer att följa upp detta med en utlysning för Östergötland då vi söker några personer som vill fördjupa sina kunskaper i ljuddesign för film. Däremot behöver du inte vara verksam eller bosatt i Östergötland för att vara med på själva föreläsningen.

Film i Öst är en del av Kulturenheten Region Östergötland. Det här arrangemanget görs i samarbete med Linköpings universitet. Kandidatprogrammet för kommunikation, samhälle, medieproduktion


Informationsansvarig
Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Publicerad