Hoppa till huvudinnehåll

TALENT TO WATCH 2022 – TRE KORTA SPELFILMER

Deadline 15 sep 2022

Tragedi eller komedi? Landsbygd eller stad? Saga ur verkligheten eller verkligheten som en saga? Iskall realism? Eller något spännande? Allt är möjligt. Det ska göras tre stycken samtidsskildringar i Östergötland, 10 min långa. Nu letar vi efter dig med en stark berättelse. Brinner du för att göra film? Har du något att berätta? Hör av dig. Det behöver inte se ut som alla andra berättelser, vi vill gärna höra din röst.

Du som blir utvald till det här projektet kommer behöva lägga ner en hel del arbete i höst. Vi letar ”Nya Röster”. Du behöver inte vara ny för oss på Film i Öst, men ny för ett större sammanhang i Sverige. Du kan ha gjort massor av kortfilmer förut eller inga alls. Eller kanske håller du på med något annat konstnärligt uttryck men har sneglat åt filmhållet.

HÄR hittar du ansökningsformulär. Följ anvisningarna ytterst noga. Ofullständigt inskickade ansökningar behandlas inte. Löpande ansökan med början nu. Allra senast 15 sep 2022. Det kan hända vi hittar tre filmprojekt innan september.

FYLL I FORMULÄRET

Du ska också bifoga:

  1. PERSONLIGT BREV
  2. CV
  3. SYNOPSIS, MANUS OCH/ELLER TREATMENT

Har du frågor så mejla boel.zetterman@regionostergotland.se

Talent to Watch är en satsning ifrån Filminstitutets sida för att säkra nytillväxten i svensk filmbransch. Det är ett coronastöd och det är andra året som Film i Öst genomför detta projekt i Östergötland.


Publicerad