Hoppa till huvudinnehåll

UTREDNING FÖRESPRÅKAR REGIONAL FILMFOND

”Det är utredarens bestämda uppfattning att en regional filmfond i Östergötland med finansiering från Linköping och Norrköping, skulle bli en kraftfull aktör med god förmåga att utveckla industrin i regionen och att attrahera inkommande filmproduktion”, skriver Hjalmar Palmgren i utredningen.

Under det senaste året har Hjalmar Palmgren arbetat med den utredning som nu ligger klar. I den konstaterar han att det finns goda förutsättningar för att skapa en framstående och spännande filmregion i Östergötland. Han ger förslaget att skapa en regional filmfond med uppdrag att finansiera filmproduktion i Östergötland.

Vill du läsa utredningen med dess slutsatser och förslag hittar du den till höger bland ”dokument”  HÄR.


Informationsansvarig
Mattias Ahlén
Filmutvecklare
 mattias.ahlen@regionostergotland.se
 010-103 75 37

Publicerad