Hoppa till huvudinnehåll

Film i Öst arbetar för att Östergötland ska vara en vital och spännande filmregion. Vårt stöd ska vara relevant oavsett om det är din första film eller om du har en lång erfarenhet av att arbeta med rörliga bilder.

Såhär arbetar vi

Film i Öst kan hjälpa dig, som vill berätta med film, på flera sätt. Det kan handla om ekonomiska stöd såväl som stöd i form av utvecklande samtal, mentorskap och workshops, med mera. HÄR söker du vårt kompetensstöd. En del filmer görs på en timme, andra tar flera år att färdigställa. Vi på Film i Öst försöker alltid att fokusera på berättelsen och vad vi tror är rätt för den och för att den ska nå fram till sin publik. Därför är vårt stöd flexibelt och anpassat till dig som filmare och ditt projekt. Men, oavsett stöd, så brukar det börja med ett samtal! Du kontaktar oss och talar om vad du vill göra och vad du vill berätta. Vi berättar hur vi kan stötta dig. Du kan kontakta oss oavsett var du är i din process.

Vi stödjer filmare från Östergötland och vårt fokus ligger på talangutveckling i alla dess former. Vi vill att du som filmare kommer vidare i ditt skapande och spetsar ditt uttryck.

 

 

 

 

 


Informationsansvariga

Sebastian Sas
Filmutvecklare
 sebastian.sas@regionostergotland.se
 010-103 30 38

Boel Zetterman
Filmutvecklare
 boel.zetterman@regionostergotland.se
 010-103 28 63

Senast uppdaterad